top of page

Rekisteriseloste

Rekisterin pitäjä:

Vackra Moments

Y-tunnus 2601392-6

Naavakatu 4 15950 Lahti

info@vackramoments.com

p. 044 3090199

 

Rekisteriasioista vastaava henkilö

Karen Halme

 

Meille yksityisyytesi on tärkeää. Käytämme ja suojaamme henkilötietojasi tietosuojakäytäntöön säädetyllä tavalla. 

 

Keräämme henkilötietojasi tuotteidemme oston ja yhteydenotto-lomakkeen käyttämisen kautta, ja käytämme niitä vain asiakassuhteen hoitamiseen ja kaupan käyntiin kanssasi. 

Emme lähetä sinulle mainoksia tai uutiskirjeitä, mikäli et ole niitä itse tilannut.

 

Henkilötiedot, joita käytämme, ovat nimi, osoitetiedot, puhelinnumero ja sähköposti. Tuotteiden tilauksen yhteydessä myös osto-, maksu-, ja tilaustiedot.

 

Asiakasrekiseri on vain rekisterin pitäjän Vackra Moments:n tiedossa, eikä tietoja luovuteta kolmansille osapuolille, eikä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

 

Rekisterin pitäjä voi oikaista, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon rekisteröidyn vaatimuksesta. 

Rekisteröidyn tulee ottaa tässä tapauksessa yhteyttä rekisterinpitäjään tiedon korjaamiseksi/poistamiseksi, ellei lainsäädäntö, perintätoimet tai avoimet laskut edellytä tietojen säilyttämistä.

 

Jos olet tilannut tuotteita tai jättänyt viestiä yhteydenotto-lomakkeella, voit pyytää koostetta henkilötiedoistasi, jotka ovat meille tallentuneet.

 

Kotisivujen palveluntarjoajana toimii WIX. Heidän rekisteriselosteensa löydät TÄÄLTÄ


 

bottom of page