top of page

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaaminen: Tilauksen tekijän tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Tilaus tehdään toistaiseksi sivustolla löytyvällä lomakkeella. Paluuviestinä saat laskun sähköpostiisi. Kun maksusuoritus näkyy tilillämme, toimitamme tuotteen. Yhteystietoja käytetään vain asiakkaan ja yrityksen välisessä kaupankäynnissä. Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Toimitus: Toimituksissa käytämme Postin pakettiautomaattia. Mahdollisuuksien mukaan vaihtoehtona on myös nouto Lahdesta.

Toimituskulut: 5,20 € - Yli 120 € tilaukset 0 €.

Tilaus toimitetaan saman tai seuraavan arkipäivän kuluessa postille, kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Postin toimitusaika 3-5 arkipäivää.

Jos paketti on vahingoittunut noutaessasi sitä Postista, tarkistathan virkailijan läsnäollessa, että tuotteet ovat kunnossa. Jos tuotteet ovat vahingoittuneet, tee vahinkoilmoitus Postille ja ilmoita myös meille. 

Palautus: Tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palauttaessasi tuotteen, ota ensin yhteyttä asiakaspalveluumme info@vackramoments.com. Hyvitämme tuotteen hinnan ja toimituskulut, asiakas vastaa palautuskuluista itse. Palautus on asiakkaan vastuulla, kunnes lähetys on saapunut perille. Tuotteen on ehdottomasti oltava käyttämätön ja samanlaisessa kunnossa kuin vastaanotettaessa. 

Vaihdettaessa toiseen tuotteeseen, hyvitetään palautussumma uutta tuotetta tilattaessa.

Reklamaatio: Jos tuotteessa on virhe, ilmoita siitä välittömästi asiakaspalveluumme, jotta voimme korjata tilanteen.

bottom of page